Επικοινωνία

Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: olakaterini@gmail.com. Δυναμώστε την φωνή σας.

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Στιγμιότυπα από το 24ο Ποντιακό Πανηγύρι στην Κατερίνη (φωτο, βίντεο)


Εκπλήξεις και ατελείωτο ποντιακό γλέντι έκρυβαν οι διήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις για το 24ο Ποντιακό Πανηγύρι, που συνδιοργάνωσε ο Ποντιακός Σύλλογος Κατερίνης «Παναγία Σουμελά» με τον Οργανισμό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας Δήμου Κατερίνης. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν την Παρασκευή 19 και ολοκληρώθηκαν στις 20 Αυγούστου 2016, στην πολιτιστική στέγη του συλλόγου.

Στις εκδηλώσεις τιμήθηκαν για την προσφορά τους στη διατροφική ποντιακή παράδοση οι Μαρία Χατζεϊπίδου και Αλίκη Μαυρίδου, καθώς και η ομάδα μαθητών και μαθητριών του Γυμνασίου Αλωνίων για την εξαιρετική διάκρισή της στον διεθνή διαγωνισμόεπιχειρηματικότητας στη Λουκέρνη της Ελβετίας.

Τις εκδηλώσεις πλαισίωναν τα χορευτικά του Ποντιακού Συλλόγου Κατερίνης «Παναγία Σουμελά» και του Συλλόγου Κρητών Νομού Πιερίας «Οι σταυραετοί».
Και οι δύο μέρες πολιτισμού και παράδοσης έκλεισαν με τρικούβερτο ποντιακό γλέντι με πολλούς και αγαπημένους καλλιτέχνες.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου