Επικοινωνία

Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: olakaterini@gmail.com. Δυναμώστε την φωνή σας.

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Τώρα κατάλαβε η κόρη του Μηλιού ότι κόσμος δεν είναι μόνο το Gstaad και το Κολωνάκι


Εντάξει, δεν φταίει το κοριτσάκι. Αν σε μεγαλώνουν έτσι και από τα 5 σου πηγαίνεις για σκι στην Ελβετία, για ψώνια στο Μιλάνο και για σούσι στο Μανχάταν, καταστρέφεσαι. Νομίζεις ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα ενός ανθρώπου είναι αν θα γίνει δεκτός σε club του Κολωνακίου,, όπου πρέπει να "χώσεις" πεντακόσια ευρώ, για να γίνεις "μέλος". 
Αυτό το πράγμα, που στους 99 από τους 100 από εσάς τους αναγνώστες, φαίνεται τελείως γελοίο, για κάποια ανασφαλή άτομα, που έχουν πρόβλημα επιβεβαίωσης είναι ζήτημα ζωής και θανάτου. Όσο γελοία φαντάζει σε σας η αγωνία...
ενός κοριτσιού αν θα την κάνει δεκτή ως "member" ένα ....εστιατόριο στο Κολωνάκι, άλλο τόσο σοβαρή φαντάζει στα μάτια τέτοιων κοριτσιών. Κάποια κοριτσάκια στις ΗΠΑ αυτοκτόνησαν επειδή δεν έγινε δεκτά σε ανάλογα Clubs ! Φαίνεται τελείως ηλίθιο στους πολλούς, αλλά είναι πολύ σοβαρό για κάποιους.

Έτσι, το πάμπλουτο κοριτσάκι του πάμπλουτου και πανέξυπνου αριστερού πολιτικού διανοούμενου Γιάννη Μηλιού, πάνω στον ενθουσιασμό του, που επιτέλους τη δέχθηκε το Club στο Κολωνάκι, δημοσίευσε μια φωτογραφία με το τίμημα της εγγραφής, δηλαδή ένα χαρτονόμισμα των 500 ευρώ. Αφέλεια πλουσιοκόριτσου, που είχε ήδη ζήσει ένα κύμα διαδικτυακού bullying , όταν ανέβαζε φωτογραφίες από τις χειμερινές διακοπές της στην Ελβετία, αλλά μυαλό δεν έβαλε.

ΣΗΜΕΡΑ, μετά τη δημοσίευση του 500άρικου στο instagram (ένα site που ανεβάζει κανείς φωτογραφίες από το κινητό του), το bullying (μαζικός εκφοβισμός) έγινε πιο άγριο.

Την ξέσκισαν στα διαδικτυακά μέσα, λέγοντας ότι "προκαλεί". Βεβαίως και προκαλεί, αλλά όχι το ότι είναι πάμπλουτη και της αρέσει η καλή ζωή. Προκαλεί, όχι το 500άρικο, όχι το ότι έχει λεφτά (δικαίωμά της), αλλά η απύθμενη βλακεία της: ρε καλή μου, έχεις πατέρα πολιτικό. Ξέρεις ότι , χιλιάδες δημοσιογράφοι και bloggers, ψάχνουμε να βγάλουμε θέμα. Ξέρεις ότι ο κόσμος είναι αγριεμένος με τους πολιτικούς και σοκαρισμένος, που βλέπει όλους τους αριστερούς τους οποίους τόσα χρόνια φανταζόταν ως αξύριστους αγωνιστές με αμπέχωνα και λαστιχένιες μπότες, να είναι τελικά πάμπλουτοι γιάπηδες, 100 φορές πιο βολεμένοι αστοί, από ότι οι γνωστοί αστοί. Ε, λοιπόν, κάνε ό,τι κάνεις, χωρίς να το κάνεις βούκινο ! Τόσο απλά! Τι τα θες τα facebook, twitter, instagram και τους λοιπούς ρουφιάνους; Γιατί ρε πουλάκι μου βγάζεις όλη τη ζωή σου στη φόρα;

Θα μου πεις "μα όλα τα κορίτσια της ηλικίας μου, είναι το ίδιο βλαμμένα και ανεβάζουν καθετί που κάνουν στα social media". 
Έτσι είναι ! Δίκιο έχεις, το ξέρω. Αλλά εσύ ήσουν στόχος. Τι τις θέλεις τις δημόσιες αναρτήσεις;
Κρατήστε και κάτι ιδιωτικό γαμώτο, ντιπ ακατοίκητο; Γιατί πρέπει να βγάζεις κάθε σου "χαρούμενη στιγμή" στη φόρα; Στείλ΄ την με mail στις 5-10 φίλες σου. 

Όπως κατάλαβες τώρα, μετά τα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ μπινελίκια που γράφονται για σένα, τελικά ο κόσμος δεν συμμερίζεται την τρελή χαρά σου, που έγινες δεκτή στο salon de bricolage.

Ή μάλλον να στο πω ωμά και χοντρά, μπας και σου μείνει:
Το 99% των Ελλήνων, βλέποντάς σε να είσαι πανευτυχής που σε έκαναν δεκτή σε ένα club του Κολωνακίου, βλέποντάς σε να λες "είμαι υπερήφανη", θα σχολιάσει από κάτω :"στα @ρχίδι@ μας".

Οπότε, με βάση τα παραπάνω,
έκανες επιτέλους τη σωστή κίνηση !
Έκλεισες τη σελίδα σου στο instagram https://www.instagram.com/eliana_mil/
H πιο σοφή απόφαση στη ζωή σου ! 
Υπάρχει ζωή και πέρα από το instagram και το facebook και σιγά σιγά θα αρχίσεις να το καταλαβαίνεις.
ΠΗΓΗ : makpress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου