Επικοινωνία

Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: olakaterini@gmail.com. Δυναμώστε την φωνή σας.

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Ο «Καφές σε Αναμονή» στο «Άλλο Καφενείο» στην Κατερίνη

Περισσότερο από ένα μηνά "τρέχει" ενεργά στην Ελλάδα, η ιδέα «Καφές σε Αναμονή». Μια ιδέα που ξεκίνησε από τον Δημήτρη Πανέλη, φοιτητή δραματικής σχολής στην Αθήνα.



Ο «Καφές σε Αναμονή» είναι ο καφές που προπληρώνεται από κάποιον πελάτη ανώνυμα, για να καταναλωθεί αργότερα από κάποιον άλλον συμπολίτη μας που δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να τον πληρώσει ο ίδιος. Η προσπάθεια στοχεύει σε απόρους και άστεγους, αλλά και σε ένα ευρύ κοινωνικό σύνολο όπως ανέργους που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.


Το «Άλλο Καφενείο» στην οδό Αθηνών 12 μπήκε και αυτό στην αλυσίδα της αγάπης για να βοηθήσει  εμπράκτως αυτούς που χρειάζονται τη βοήθειά μας αυτή την δύσκολη εποχή. Με τον τρόπο αυτό οι ιδιοκτήτες του «Άλλου Καφενείου» θέλησαν να συμβάλλουν προσφέροντας πρώτα οι ίδιοι ΧΩΡΙΣ να χρειάζεται να το κάνουν οι πελάτες τους. 
Παράλληλα, ελπίζουν με αυτή την κίνηση να δώσουν ώθηση και σε άλλες επιχειρήσεις και καταστήματα της πόλης μας να μπουν σε αυτή την αλυσίδα αγάπης είτε αυτά είναι καφέ, φούρνοι, μανάβικα είτε φαρμακεία, παντοπωλεία κ.α. ώστε να μεγαλώσουν αυτό το κίνημα αλληλεγγύης.
Η οδός Αθηνών (πεζόδρομος) είναι κάθετη στις οδούς 16ης Οκτωβρίου και Βύρωνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου