Επικοινωνία

Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: olakaterini@gmail.com. Δυναμώστε την φωνή σας.

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Επανασυνδέσεις ρεύματος στην Κατερίνη


Την επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος σε οικογένειες ανέργων πέτυχε η Λαϊκή Επιτροπή Κατερίνης με μαζικές παρεμβάσεις στη ΔΕΗ. Η μια περίπτωση αφορά μονογονεϊκή οικογένεια με τέσσερα παιδιά. 
Η μητέρα εργάζεται ως καθαρίστρια και αμείβεται με 400 ευρώ, ενώ ο Δήμος της οφείλει δεδουλευμένα από το Νοέμβρη. Η άλλη περίπτωση αφορά οικογένεια με άνεργα παιδιά και πατέρα με προβλήματα υγείας. Στην Πιερία υπάρχουν πάνω από 1.000 αποφάσεις διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος σε λαϊκά νοικοκυριά και σε μικρές επιχειρήσεις.
Στο μεταξύ, εργαστήριο δημιουργικής απασχόλησης και έκφρασης, για παιδιά από 6 έως 12 χρόνων, θα λειτουργεί η Λαϊκή Επιτροπή Κατερίνης, κάθε Πέμπτη στις 6 μ.μ., στο στέκι της (πρώην κυλικείο παλιού νοσοκομείου). Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα, εντελώς δωρεάν, να μάθουν να ζωγραφίζουν, να παίξουν καραγκιόζη, να μάθουν χειροτεχνία, να δημιουργούν έργα από άχρηστα υλικά, να αναπτύσσουν τις δεξιότητες και να γνωρίσουν τον εαυτό τους, να μάθουν θέατρο, να αναπτύσσουν τη συλλογικότητα, τη φίλια κ.λπ. Την προσπάθεια στηρίζουν εθελοντές εκπαιδευτικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου